ŞEHRİVAN GÜNCEL: SONER İZGİ - Tamara Güzellik 8’inci yılında Vanlılara uygun fiyat ve sonuç garantisi veriyor. Türkiye ve dünyada sayılı merkezler arasında yer alan Tamara, Vanlılarında ilk adresi olmuş durumda.

 

Türkiye’de 10 yıldır hizmet veren Van’da ise 8’inci yaşını kutlayan Tamara Güzellik, epilasyon, cilt bakımı ve zayıflama gibi hizmetleri uygun fiyat, üstün kalite ve sonuç odaklı olarak çalışıyor. Türkiye genelinde ve Van’da kendini ispatlamış bir merkez olarak hizmet veren Tamara Güzellik Merkezi, Türkiye’de en fazla şubesi ve en fazla kayıtlı üyesi olan bir merkez. Şube ve kayıtlı üyesi ile dünya merkezleri arasında yer alan Tamara, Van’da da uyguladığı uygun fiyatlar ile Vanlıların ilk tercih noktalarından bir tanesi.

 

 

SAYAN: EN İYİ HİZMETİ VERİYORUZ

Tamara Güzellik Salonun Van Şube Müdür Tamer Sayan gazetemize verdiği bilgilerde şunları söyledi: “Tamara Güzelliğin Van Şubesi olarak bu yıl 8’inci yılımızı kutluyoruz. Biz Türkiye’de ve dünyada sayılı merkezler arasında yer alan bir güzellik merkeziyiz. Türkiye’de 10 yıldır tecrübemiz bulunuyor. Bu tecrübemizi Van’da da vatandaşlarımız ile buluşturuyoruz. Uygun fiyat, üstün kalite ve özellikle sonuç odaklı çalışmalarımız ile vatandaşlarımıza en iyi hizmeti veriyoruz.”

 

 

“KAMPANYALAR İLE HİZMET VERİLİYOR”

Merkezin kampanyaları hakkında da bilgiler veren Sayan, “Belli aralıklarla yaptığımız kampanyalar ile vatandaşımızın bütçesine yardımcı oluyoruz. Son olarak tüm vücut epilasyonda yaptığımız kampanya ile bu hizmeti 690 liraya vatandaşlarımıza sunduk. Aynı şekilde kalıcı makyaj kaş kontür hizmetini de 490 liraya vatandaşlarımıza sunuyoruz. Güzellik merkezi olarak epilasyon, cilt bakımı, zayıflama hizmetlerinin yanı sıra dudak kantör, eyeliner, dipliner, ipek kirpik, lenf drenaj gibi hizmetleri de sunuyoruz. Vatandaşlarımız www.tamaraguzelllikmerkezi.com adresinden online randevu alabilir ya da akıllarına takılan sorulara bu adresimizden cevap bulabilirler.” Diye konuştu.

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim