7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde her biri Van için tüm imkanlarını seferber eden partiler Van’da hem temsiliyet hem oy artırma hesabı yapıyor. Geçtiğimiz yıllarda Van’da güç kaybeden partilerden biri olan MHP halk nezdinde hatırı sayılır isimlerle Van’da vekil çıkarmak için yola koyulurken 1’inci sırayı Gültekin Çavuşoğlu ve 7 Van adayı kent genelinde seçim çalışmalarını sürdürüyor.

 

MHP Van milletvekili adayları 7 Haziran’da yapılacak olan seçim çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde seçimin startını veren MHP’de adaylar il ve ilçelerde oy yükseltmek için seçmenle buluşurken MHP’nin Van adayları Şehrivan’ı ziyaret ederek seçime dair değerlendirmelerini paylaştı. MHP Van adayları Gültekin Çavuşoğlu, Yavuz Selim Camuşcu ve Necdet Öztürkçü ile beraberindeki partililer gazetemizde seçime dair görüşlerini paylaşırken, tecrübeli siyasetçi Çavuşoğlu seçimle ilgili sağduyulu mesajlara yer verdi.

 

SAVŞA DEĞİL DEMOKRASİ ŞÖLENİ OLSUN

Van’da uzun yıllara dayanan bir siyaset tecrübesi olduğunu belirten MHP Van Milletvekili Adayı Gültekin Çavuşoğlu, Van’da tüm partilerin sağduyu ve barış ortamında bir mücadele vermesi gerektiğini kaydetti. Çavuşoğlu, “Ben yeni değil on yıllara dayanan bir siyaset erbabıyım. Bu partiye uzun yıllardan beri hizmet ediyorum. Ve yıllardır bu halka hiçbir parti ayrımı yapmaksızın elimden gelen hizmeti vermeye çalıştım. Sadece siyasette değil her alanda halkıma yardımcı olmak için çabaladım. Bugün yine bir adaylık ile halkımızdan destek istiyoruz. Bizim öyle olmazsa olmaz koltuk ideallerimiz yok. Biz Van’da bir demokrasi mücadelesi veriyoruz. İstiyoruz ki tüm partiler açısından barış ve huzur içinde geçen bir seçim olsun. Van’da 7 Haziran günü kazanan Van olsun. Hangi partinin kazandığının önemi yok, halkın takdiri kazanacak, inşallah neticede kazanan Van olacaktır.” Dedi.

 

“BİZDE KARA PROPAGANDA YOK”

Van’da MHP olarak kara propaganda yürütmediklerini kendilerini halka en iyi şekilde ifade etmeye çalıştıklarını belirten Çavuşoğlu; “Bu halk bizi biliyor. Biz on yıllar önce bu halktan nasıl oy istiyorsak şimdi de onun için kapıları çalıyoruz. Birlik ve beraberlik için oylar MHP’ye dediğimiz o sözleri yıllar sonra yeniden tekrarlıyoruz. Hamdolsun birçok seçim gördük, tecrübe kazandık ve hiçbir seçimde olayı kara propaganda düzeyinde yapmadık. Biz siyasilerin, siyasi partilerin buna akli selim davranması lazım. Kesinlikle bu kışkırtıcı olaylara meydan vermememiz lazım.” Dedi.


VEYSEL İZGİ - ŞEHRİVAN ÖZEL

Editör: TE Bilisim