Ak Parti Van teşkilatlarında kongre süreci başladı. Teşkilat değişimleri Van'da start alırken Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Özalp ve Saray 6. olağan ilçe kongreleri bu gün yapıldı.


Özalp Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu salonunda yapılan Ak Parti Özalp 6. olağan ilçe kongresine, AK Parti Van ve Hakkâri Bölge koordinatörü Halil Özyolcu, AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda, Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, ilçe başkanları ve partilileri katıldı. Divan kurulu üyelerinin seçimin yapılması ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okundu.

 

İŞTE ÖZALP VE SARAY İLÇE BAŞKANLARI

İlçe Başkanı Orhan Yıldırımçakar’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından delegelerin oy kullanılması ile devam eden kongrede tek liste halinde girilen seçimlerde delegelerin tamamının oyunu alan Orhan Yıldırımçakar ilçe başkanlığına yeniden seçildi. Özalp Öğretmenlerevi’nde verilen yemekten sonra Saray ilçesine geçildi. Saray Belediyesi Düğün Salonunda yapılan Ak Parti Saray 6. olağan ilçe kongresine Ak Parti Van ve Hakkâri Bölge koordinatörü Halil Özyolcu, AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda, Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, ilçe başkanları ve partililerin katıldı. Divan kurulu üyeleri seçimin yapılmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından ilçe başkanı M.Şeref Çevik kısa bir konuşma yaptı. Tek liste halinde seçimlere giren M.Şeref Çevik, delegelerin tamamının oyunu alarak tekrar ilçe başkanlığına seçildi.

Editör: TE Bilisim