ŞEHRİVAN HABER - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katılımıyla 'Ankara'dan Van'a Gönül Köprüsü' kurulacak.  'Ankara'dan Van'a Gönül köprüleri kuruyoruz' projesi kapsamında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Başkan yardımcıları, Milletvekilleri ve AK Parti Ankara İl teşkilatının da bulunduğu 50 kişilik bir ekip ile Van'a çıkarma yapacak. Bakanın programına Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı, Fatih Şahin de katılacak.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı ile Van İl Başkanlığının Gönül köprüsü projesinde 18 Haziran Pazar günü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AK Parti Genel Başkan yardımcıları Van'da önemli görüşmelere ve ziyaretlere katılacak. Siyasetin ve iş dünyasının önemli isimleri ile yapılacak olang görüşmelerin önemli ayaklarından birisi Van TSO'da gerçekleştirilecek.

 

VAN TSO'DA BULUŞACAKLAR!

Programının detayları belli olan Bakan Soylu'nun Van'daki önemli buluşmalarından birisi Van TSO'da olacak. Van TSO'ya yapılacak olan program ile ilgili olarak paylaşılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı: "Ankara Sanayi Odası ve Van Ticaret Ve Sanayi Odası İşbirliğinde Düzenlenen 'Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması' programına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı Ankara Sanayi Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla odamızda yapılacaktır. Programa  teşriflerinizden onur duyarız."

 

TUŞBA GELENEĞİ DEĞİŞTİ, EDREMİT'TE İFTAR YAPACAKLAR!

Programın dikkat çeken detaylarından birisi de geçtiğimiz yıllarda tek belediye olan Tuşba'da yapılan programlarının da adresinin değişmesi oldu. Geçtiğimiz yıllarda önemli iftar programlarına ev sahipliği yapan Tuşba'nın yerine bu yıl son dönemlerin en çok konuşulan belediyesi olan Edremit ev sahipliği yapacak.

Öte yandan Ak Parti il başkanı Zahir Soğanda ise program ile ilgili olarak: "Başkan Soğanda yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi, "18 Haziran Pazar günü sabah saatlerinde AK Parti Halkla İlişkiler ve STK'lardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Fatih Şahin, Milletvekillerimiz, Ankara İl Başkanımız Mustafa Nedim Yamalı, Ankara Sanayi Odası, Ankara MÜSİAD, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ile 50 kişilik bir heyetle ilimize teşrif edecektir. Gün içerisinde de İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ve Genel Başkan Yardımcımız Hayati Yazıcı programlarımıza teşrif edeceklerdir. Çeşitli gezi ve incelemelerde bulunacağımız heyetimizle iş adamlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya geleceğiz. Bu vesile ile yine 18 Haziran Pazar günü Edremit ilçe merkezi Belediyenin İftar çadırında vereceğimiz iftar yemeğine tüm halkımız davetlidir" dedi. 

 

Editör: TE Bilisim