Kara Kobra Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger, pazar günü deplasmanda 10-2’lik farklı skorla Kayseri Erciyesspor’u yenen Van Büyükşehir Belediyespor futbolcuları ve yönetimine yayınladığı mesajla teşekkür etti. 


Kara Kobra Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger’den sporcular ve yönetime teşekkür mesajı. Dülger mesajında, “Pazar günü oynanan Kayseri Erciyespor Van Büyükşehir Belediyespor maçında alınan 10-2’lik galibiyet gurup karakobraları ve tüm kenti sevince boğmuştur. Umarız bu galibiyetin devamı gelir. Biz karakobralar olarak her sene olduğu gibi bu yılda Van Büyükşehir Belediyespor’un başarılı ola bilmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bizim futbolcu arkadaşlarımıza da yönetim ekibimizdeki güvenimiz sonsuzdur. Ama tüm yönetimin elini taşın altına koyması gerekiyor. Böyle bir günde Servet Yenitürk başkanı yalnız bırakmamaları gerekiyor. Gün birlik günüdür, gün beraberlik günüdür saygılarımla” dedi.

 


“Tüm taraftarlı cumartesi oynanacak olan maça bekliyoruz”


Cumartesi günü saat 13:00’da Yeşil Bursa ile karşılaşacak olan Van Büyükşehir Belediyespor maçına taraftarları davet eden Dülger, “Geçtiğimiz hafta deplasman farklı ve çok önemli 3 puan alarak takım ve kentte güzel bir atmosfer yakaladı. Bu atmosferi kaybetmemek için cumartesi günü saat 13:00’da Yeşil Bursa ile oynayacağımız maça herkesi bekliyoruz. Takımımızı yalnız bırakmıyalım" dedi. 

Editör: TE Bilisim