Niğde'nin Altunhisar ilçesinin  AK Partili Belediye Başkanı Erdal Sarı, ilçe meydanında düzenlenen silahlı saldırıda kolundan yaralandı.

Saldırıda bir çocuğun da başından ağır yaralandığı bildirildi.

 

SALDIRGAN ARANIYOR

Saldırgan Bayram Ö. aranıyor.

 

4 EL ATEŞ ETTİ

Olay saat 12.00 sıralarında meydana geldi. İlçe meydanında yaya olarak giden Başkan Erdal Sarı ile karşılaşan Bayram Ö., üzerinde taşıdığı tabancasını çekerek 4 el peş peşe ateş etti. Başkan Sarı kolundan yaralanırken, o sırada olay yerinden geçen orta okul öğrencisi Celil Acar'ın da başına kurşun isabet etti.

Saldırgan kaçarken, yaralanan Başkan Erdal Sarı ile durumu ağır olan Celil Acar, yapılan müdahalenin ardından kaldırıldığı Niğde Ömer Hasildemir Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. 

 

"SALDIRGANI TANIMIYORUM"

Başkan Sarı'nın ifadesinde saldırgan Bayram Ö.'yü tanımadığı ve neden saldırdığını bilmediğini söylediği belirtildi.

 

 

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

 

 

Kavaklıoğlu, "Altunhisar Belediye Başkanımız Erdal SARI menfur bir saldırı sonucu yaralanmış olup durumu gayet iyidir. Aynı saldırıda yaralanan genç kardeşimiz Celil Acer'in durumunu ciddiyetini korumaktadır. Ameliyata alınmış olup tedavisi devam etmektedir. Genç kardeşimiz Celil'e ve Değerli başkanımıza Cenabı Allah'tan acil şifalar diliyorum" dedi.

Editör: TE Bilisim