Yalın Çağrı Çalışkan, 8 yıl önce tanıştığı Mizgin Özgükçe'ye, çocukluğundan bu yana ilgi duyduğu driftle, farklı bir evlenme teklifinde bulunmaya karar verdi.

 

DRİFT YAPILARAK KARŞILANDI

Bunun üzerine Çalışkan'ın birlikte drift yaptığı arkadaşları, hem evlilik teklifi hem de nikah töreni için otomobillerine, her araca bir harf gelecek şekilde "Benimle evlenir misin" yazarak, Tuşba Belediyesi Nikah Salonu önünde beklemeye başladı. Çalışkan, kız arkadaşı Özgükçe'yi başka bir araca bindirerek gözleri kapalı şekilde nikah salonu önüne getirdi. Burada araçtan inen Özgükçe, önce korna sesleri, daha sonra drift yapılarak karşılandı.

 

8 YILLIK ARKADAŞLIĞIN ARDINDAN EVLİLİK

Şaşkınlığını gizleyemeyen Özgükçe, Çalışkan'ın evlenme teklifini kabul etti. Daha sonra salona geçen çiftin nikahı kıyıldı. Çalışkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 8 yıllık arkadaşlığın ardından Özgükçe'ye farklı bir evlenme teklifinde bulunmaya karar verdiğini söyledi.

 

ŞAŞKINLIK YAŞADI

Haberlerde sürekli ilginç evlilik tekliflerini gördüğünü anlatan Çalışkan, şöyle konuştu:"Arkadaşlarım, modifiye edip drift yaptığımız arabaların ön camına 'Benimle evlenir misin' yazarak drift yapmayı önerince 'olur' dedim. Evlenmek için kız arkadaşımın nüfus cüzdanıyla önceden evlendirme dairesine başvurdum. Daha sonra eşimi 'Bir sürprizim var' diyerek buraya getirdim. Hem evlenme teklif ettim hem de nikahımızı kıydırdım. Mutluyum, sevdiğim kızla, gönül verdiğimiz arabalarımızla drift şov yaparak nikahlandık. İnşallah hafta sonunda düğünü yaparız."

 

DRİFT YAPTI

Özgükçe ise bunu beklemediğini, büyük şaşkınlık yaşadığını ancak mutlu olduğunu dile getirdi. Daha sonra Çalışkan ile Özgükçe, bindikleri araçla drift yaptı.

Editör: TE Bilisim