ŞEHRİVAN HABER: ERDAL ERBAŞ-  31 Mart 2019 yerel seçimlerde Van Büyükşehir Belediyesi için aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Büyükşehir için aday adaylığı için Van’ın köklü ailelerinden olan Orhan Türkoğlu’nun kızı Asena Türkoğlu Ateş, büyükşehir aday adaylığı için Ak Parti’de müracaatta bulundu.

 

ÇALIM: VAN’IN EN BÜYÜK PARTİSİYİZ

 

Ak Parti İl Binasına gelen Ateş, İl Başkan Yardımcısı Abdullah Çalım’a evraklarını teslim ederek aday adaylığı başvurusunda bulundu. Burada kısa bir konuşma yapan Çalım, “Van’ımızın köklü ailelerinden olan Türkoğlu ailesinin kızı Asena Hanım aday adaylığı için bize gerekli evraklarını bugün itibari ile teslim etti. Yerel seçimlerde parti olarak bizler iyi bir ivme kazanmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın izinde yürümek için durmadan çalışacağız. Biz Ak Parti olarak Van’ın en büyük partisiyiz. Rabbim kızımız Asena Hanıma yürüdüğü yolda yar ve yardımcısı olsun. Hayırlara vesile olması dileğiyle.” Diye konuştu.

 

 

ATEŞ: BEN HALKIM VE VAN İÇİN BURADAYIM

 

Daha sonra bir konuşma yapan Asena Türkoğlu Ateş, “Ben halkım ve Van için buradayım. Yıllardır sülale mesleğimiz bu. Sülalemiz için buradayız. Van'ımız için ve gelecek nesil için buradayız. Bizim tek amacımız var oda çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız. Eşime de çok teşekkür ediyorum bana verdiği destekten dolayı. Kendisi de büyük bir sanayicidir. Ona da buradan çok teşekkür ediyorum. Aileme, babam Orhan Türkoğlu'na da teşekkür ediyorum. Herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.  

 

 

ASENA TÜRKOĞLU ATEŞ KİMDİR

 

1991 Van doğumlu olan Ateş, eski Van Belediye Başkanı merhum Salih Türkoğlu’nun ve eski Van milletvekili merhum Fuat Türkoğlu’nun torunudur. Yıllarca il başkanlığı görevinde bulunan Mustafa Orhan Türkoğlu’nun kızı olan Ateş, lisans eğitimini İzmir Ekonomi Üniversitesi İngilizce Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamlamıştır. Avrupa Birliği yüksek lisansı yapmıştır.

Editör: TE Bilisim