ŞEHRİVAN ÖZEL: ERDAL ERBAŞ - Çaldıran merkezde yaşayan ilçe sakinleri mahallelerinde yaşanan çamur ve rezalete isyan etti. Çocuklarını dahi okula gönderemeyen vatandaş, seçim çalışmaları için gelecek olanlara da mesaj gönderdi.

 

Çaldıran merkezinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi’ndeki çamurlu yollar mahalle sakinlerini çileden çıkardı. Yaşanan çamurdan dolayı evinden dışarıya çıkmayan insanlar ve okula gidemeyen öğrencilerin feryadı büyük. İlçedeki köylere yapılan kilit taşlarını hatırlatan vatandaş, mahallenin genelinin çamur içinde olduğunu söyleyerek, seçim için oy toplamaya gelenlere de mesaj gönderdi. İşte Çaldıran Merkezinde yaşanan o çamur sorunu ve vatandaşın feryadı.

 

"HANGİ YÜZLE GELECEKSİNİZ?"

Sosyal medya üzerinden sürekli isyan eden vatandaş şunları söyledi: "Yıl 2018 burası Çaldıran merkezi Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi. Okula giden çocuklar perişan durumda. Çamurdan dolayı çocuklar okula gidemiyor. Özel servis tutulmasına rağmen sorun çözülmüş değil. Çünkü servis mahalledeki çamurdan dolayı mahalleye giremiyor. Mahallenin geneli böyle. Yetkililere sesleniyoruz. Sahipsiz mahalleye oy zamanı gelince yüzünüz tutar mı kapı kapı dolaşmaya. İnsanlar bunu hak etmiyor. Yazıklar olsun. Ne yazık ki diyecek bir şey bulamıyorum. Köy yollarına kilit taşları yapılmış ve yapılmaya devam ediyor. Ancak merkezde bu yapılmıyor."

Editör: TE Bilisim