ŞEHRİVAN HABER - Türkiye'nin gözü kulağı 16 Nisan'daki Halk Oylaması'nda.

Referanduma sayılı günler kala Ak Parti cephesinde 'Evet' çalışmaları sürerken, Erdoğan da çoğu büyükşehir olan 30 ilde açılış törenlerine katılmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplu açılışlar, Başbakan Binali Yıldırım'ın ise mitingler şeklinde düzenlediği programlardan en önemlisi Van'da gerçekleşecek.

 

CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKAN BERABER GELİYOR!

Güçlü bir 'Evet' çıkması için yapılan çalışmalara katılan Erdoğan, programları kapsamında Van'a da gelip Vanlılar ile buluşacak. Uzun süredir Van'a geleceği ve yapacağı miting konuşulan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Van programı da netleşti. Üstelik diğer illerden farklı olarak Van hem Cumhurbaşkanı hem de Başbakan'a beraber ev sahipliği yapacak nadir illerden biri olarak büyük buluşmaya sahne olacak. Aynı gün Van'da olacak Erdoğan ve Yıldırım'ın programı Ak Parti İl Başkanı tarafından açıklandı.

 

İŞTE GELECEKLERİ TARİH

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Van mitingi Ak Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda tarafından duyrulurken, programı ile ilgili olarak sosyal paylaşım sitesi üzerinden şu ifadeler ile o ziyaret duyruldu:

 

Zoğanda'nın yapılan açıklama sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın 1 Nisan 2017 Cumartesi günü saat 13.00'te Van'da yapacağı miting programı böyle duyruldu.

Editör: TE Bilisim