Van’ın Muradiye ilçesinde Şahin Çiçek isimli esnaf, yaptığı ‘15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ maketini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ulaştırmaya çalışıyor.

 

İlçeye bağlı Yenişehir Mahallesi’nde ikamet eden Şahin Çiçek, iki ay uğraştıktan sonra tamamladığı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü maketini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ulaştırmak için mahalle muhtarından yardım istedi. Çiçek, “Bilindiği gibi 15 Temmuz’da bir darbe yaptılar ve çok şükür ki başarılı olamadılar. Bundan dolayı ülke olarak çok etkilendik. Ben de o olaydan esinlendim ve böyle bir çalışma başlattım. Yaklaşık iki buçuk aylık bir çalışmanın sonunda bunu başardım. Yine o anı yaşayarak Türkiye için bestesi de bana ait bir de şiir yazdım. Duygularımı bu şekilde dile getirmeye çalıştım” dedi.

 

Yaptığı çalışmayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ulaştırmak istediğini dile getiren Çiçek, “Bunu Cumhurbaşkanımıza armağan etmek istiyorum ancak nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bu yüzden mahalle muhtarımızdan yardımcı olmasını istedim. İnşallah bu yaptığım 15 Temmuz Şehitler Köprüsü maketini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ulaştırma mutluluğuna erişirim” ifadelerini kullandı. Mahalle Muhtarı İhsan Yay ise, yapılan eseri çok beğendiğini belirterek, “Bu eseri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ulaştırmak için ilçemiz muhabirinden destekçi olmasını istedim. İnşallah bu görüntümüz yayınlanır, Cumhurbaşkanımız da görür. Böylece bu eseri kendilerine ulaştırma imkanı buluruz.” İfadelerini kullandı. (İHA)

Editör: TE Bilisim