Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde iki yıldır görev yapan Göz Hastalıkları Uzmanı Operatör Dr. Yusuf Evcimen, Urartu Göz’de hizmet vermeye başladı.

 

Van’ın ve bölgenin tek göz merkezi olan Urartu Göz, hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda iki yıldır Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hizmet veren ve birçok önemli ameliyatı gerçekleştiren Operatör Dr. Yusuf Evcimen, Urartu Göz’de göreve başladı. İlk defa kornea nakli gerçekleştiren Evcimen; mikroinvaziv glukom ceraahisi, trans konjoktivit sklero gibi bir çok önemli ameliyatlara da imza attı.

 

Amacının Van ve bölge halkına daha çok hizmet vermek olduğunu belirten Evcimen, “Van Eğitim ve Araştırma hastanesinde yaklaşık 2 bin ameliyat gerçekleştirdim. Hastalarımıza genel anestezi altında kornea nakli ve genel anestezi alamayan hastalara ise lokal anestezi altında kornea nakli yaptık. Artık bu tecrübelerimi Urartu Göz’de Van ve bölge halkına sunacağım. Cerrahi tecrübemiz fazla, imkanlarımız gayet iyi. Hastalarımız gönül rahatlığı ile hem muayene hem de cerrahi operasyon için bize başvurabilirler. Bizlerde vatandaşların sağlığı için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

Urartu Göz Başhekimi Operatör Dr. Baran Bari İlhan ise Dr. Evcimen’in Urartu Göz’de başlamasının kendileri için mutluluk verici olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Böyle tecrübeli bir göz doktorumuzun merkezimizde hizmet vermiş olması büyük bir kazançtır. İnşallah ilimiz için, bölgemiz için, ülkemize için sağlık anlamında önemli başarılara imza atacaktır. Hayırlı olmasını diliyorum.”

Editör: TE Bilisim