Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, öğrencilere karnelerini dağıtarak, yaz dönemini iyi değerlendirmeleri konusunda miniklere tavsiyelerde bulundu. 


Şabaniye Mahallesi'ndeki Ferit Melen İlk ve Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, Edremit Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli'nin yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Keskin, öğretmenler ve veliler katıldı. Öğrencilerin fazla bekletilmemesi adına hemen karnelerin dağıtımına geçilirken, miniklere ise çeşitli hediyeler verildi. 

 


 Karneleri verirken, tavsiyelerde bulunan Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, bir eğitim öğretim yılını daha geride bıraktıklarını belirtti. Eğitimin başında veli ve öğrenci ilişkisi başta olmak üzere verilen ödevlerin yerine getirilmesinde çok mesafelerin kaydedildiğini anlatan Kaymakam Çiçekli, öğretmen öğrenci ilişkinin geliştirilmesi, öğrencilerin kendilerini daha özel hmeleri adına yapılan ev ziyaretlerini önemsediklerini vurguladı. Bu anlamda tüm öğretmenleri tebrik eden Çiçekli, kısa bir süre içerisinde 30 bin evin öğretmenlerce ziyaret edildiğini kaydetti. 

 


Yapılan karne dağıtım törenin ardından toplu hatıra fotoğrafının çektirilmesi ile birlikte öğrenciler yaz tatiline merhaba dedi.

 

Editör: TE Bilisim