Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak Van’da yaşayan engelli vatandaşa elektrikli sandalye hediye etti.

 

Van’da yaşayan engelli vatandaş Mehmet Emin Akdağ’a Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak tarafından elektrikli sandalye hediye edildi. Hediye sosyal medyada fenomen olan Vanlı Amcan’nın aracı olması ile Akdağ’a teslim edildi.

 

Hediye ile ilgili konuşan Akdağ, “Birkaç ay önce çarşıdan normal tekerlekli sandalye ile gezerken, bir adam yanıma geldi ve ‘neden bu sıcakta eldiven takıyorsun’ dedi. Bende ‘tekerlekli sandalyeyi sürebilmek için eldiven takıyorum’ dedim. Bu adam fotoğrafı çekti ve bana elektrikli, kullanışı daha rahat bir sandalye için uğraşacağını söyledi. Telefon numaramı da aldı.” Şeklinde konuştu.

 

ONUN ADI ‘VANLI AMCAN’

Sandalyesine kavuştuğunu söyleyen Akdağ şöyle devam etti: “Aradan kısa bir süre geçtikten sonra bu adam beni aradı. Murat Sancak’ın bana tekerlekli sandalye gönderdiğini söyledi. Bir araya geldik ve bana hediyemi verdi. İsmini sorduğumda ise ‘Vanlı Amcan’ cevabını aldım. Allah Vanlı Amca’dan ve bana sandalye gönderen Sayın Murat Sancak’tan razı olsun. Daha önce kullandığım sandalye benim için bir eziyetti. Allah onlardan razı olsun.”


ŞEHRİVAN GÜNCEL: ERDAL ERBA

Editör: TE Bilisim