Erciş Belediyesi tarafından ilçedeki kadınların sorunlarını belirlemek ve taleplerini dinlemek amacıyla başlatılan “Kadınlarla Buluşma Toplantıları” devam ediyor.

 

Erciş Belediyesi tarafından vatandaşların sosyal, kültürel, ekonomik, çevre, alt ve üstü yapı konularında karşılaştıkları sorunları ve bu sorunların çözümüne yönelik toplantılar düzenliyor. Her hafta farklı bir mahallede düzenlenen toplantıların Yeşilova ve Salihiye Mahallelerinden sonra Kışla Mahallesi’nde devam etti. Kışla Mahallesi Gürbüzler Sokakta gerçekleştirilen buluşmaya Erciş Belediyesi eş başkan vekili Güler Avcı, belediye kadın meclis üyeleri ile çok sayıda kadın katıldı. Kadınların yol, çevre ilaçlanması ve kadın istihdamı ile ilgili sorun ve taleplerini dillendirdiği toplantıda, eş başkan vekili Avcı ise ilçede genel çalışmalara paralel olarak kadın eksenli çalışmaların da devam edeceğini dile getirdi.

 

AVCI: ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Burada konuşan belediye eş başkan vekili Güler Avcı, belediye meclis üyesi Mehmet Sayat'ın gözaltına alınmasına tepki göstererek şunları söyledi: “Baskı ve tutuklamamalarla halkın olan belediyeyi halktan koparmaya çalışıyorlar. Bugün de meclis üyesi arkadaşımız Mehmet Sayat gözaltına alındı. Devam eden yıldırma politikalarına rağmen halk için çalışmaya, halkın arasında olmaya devam edeceğiz.” 

Editör: TE Bilisim