Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 2. Grupta bu akşam oynanması beklenen Van Büyükşehir Belediyespor - Kayseri Erciyesspor maçı maddi imkansızlıklardan dolayı oynanmadı.

 

19.00’da Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda oynanması planlanan maç rakip takım Kayseri Erciyesspor'un gelmemesi son buldu.

 

Van Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular ve hakemler bir süre sahada takımın gelmesini beklerken, maç saatine kadar rakip takımın gelmemesi ile seremoni yapıldı. Seremoni sonrası hakemler, TFF gözlemcisi ile yapılan istişarenin ardından sahadan ayrıldı.

 

Van Büyükşehir Belediyespor futbolcuları ise maç eksiğini kapatmak için stadyumda antrenman yaptı.

 

Yaşanan gelişmelerle ilgili konuşan Van Büyükşehir Belediyespor Başkanı Abdullah Çalım, maçın oynanmamasının kendilerine zarar verdiğini ve üzücü bir olay olduğunu söyledi.

 

BAŞKAN ÇALIM: OYNANMASINI İSTİYORDUK

Çalım, Kayseri Erciyesspor'un gelmemesinden dolayı maçın oynanmayacağını söyledi. Çalım şöyle konuştu: "Biz tabi ki bu maçın oynanmasını istiyorduk. Bu durum bizim için bir dezavantaj oldu. Maalesef takım gelmedi. Gerçekten çok üzgünüz. Biz bu maçı seyircimiz önünde oynatmak istiyorduk. Takımımızın da maç eksiğini gidermek istiyorduk."

 

Erciyesspor’un maddi imkansızlıklardan dolayı gelemediğini söyleyen Çalım, "Kayseri Erciyesspor gibi bir takımın bu liglere katılmaması üzücüdür. Böyle bir durum bu haftaya mı has diğer haftalara da mı sarkacak bilmiyoruz. Bizim için üzücü oldu, diyecek bir şeyim yok. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Biz yolumuza devam edeceğiz." dedi.

 

Kayseri Erciyesspor yöneticileri ile görüşemediklerini söyleyen Çalım şunları söyledi: "Ben aldığım duyumdan sonra telefonla başkanlarını aradım cevap alamadım. Buraya gelemeyeceklerini öğrendik. Dediğim gibi üzücü bir olaydır."

Editör: TE Bilisim