Fenerbahçe, Süper Lig'in 13. haftasında Antalyaspor'a konuk oldu. Ezeli rakibi Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftayı iyi değerlendirmek isteyen sarı-lacivertliler, galibiyet için sahaya çıktı.

 

İLK YARIDA TEK GOL GİULİANO'DAN GELDİ

İlk bölümlerde takım halinde Antalyaspor kalesine yüklenen Fenerbahçe, Janssen'in girdiği pozisyonları iyi değerlendiremedi. İlerleyen dakikalarda Antalyaspor da etkili ataklar geliştirdi.

İlk yarının sonlarına doğru sık sık Aatıf'la ve Giuliano ile ceza sahasına giren sarı-lacivertliler, Brezilyalı futbolcusuyla golü buldu. 45. dakikada kendi taşıdığı topu golle sonuçlandıran Giuliano, ilk yarının da sonucunu tayin etti. 

 

FENERBAHÇE KAZANMASINI BİLDİ

Antalyaspor ikinci yarıya daha istekli başladı. Sık sık oyunu rakip sahaya yıkan ev sahibi ekip, beraberlik için önemli ataklar geliştirdi.

Skor avantajını yakalayan Fenerbahçe ise oyunu biraz daha kendi sahasında kabullendi ve hızlı ataklar geliştirmeye çalıştı. İlk yarıya göre daha tempolu geçen ikinci yarıda pozisyon bolluğu yaşandı ancak gol sesi çıkmadı. 

 

BEŞİKTAŞ'I GEÇTİ

Fenerbahçe, Antalyaspor deplasmanından 1-0 galip ayrıldı. Sarı-lacivertliler bu sonucun ardından puanını 23'e çıkardı ve ezeli rakiplerinden Beşiktaş'ın averajla önüne geçti.

Editör: TE Bilisim