Zaman gazetesi ile birlikte kayyum atanan Feza Gazetecilik Grubu’na ait Cihan Haber Ajansı’nın internet sitesi kapatıldı. Zaman gazetesi'nin Twitter hesabı da kapatıldı.

Zaman Gazetesi binasında kayyum gerginliği yaşandığı dakikalarda Cihan Haber Ajansı'nın sitesi de kapatıldı.

YAYIN DURDURULDU

Kayyum kararından itibaren tepki gösteren Cihan Haber Ajansı'nın yayınları durduruldu. Cihan Haber Ajansı'na abone olan çok sayıda basın kuruluşunun da haber alamadığı bildirildi.

Kurum içinden alınan bilgilere göre, Cihan'daki yönetim ve yazı işleri değişikliklerinden sonra haber akışının yeniden sağlanacağı bildirildi.

cihan.com.tr adresine giren kullanıcılar sitede ‘Error 522'uyarısıyla karşılaşıyor. Zaman'ın internet sitesi açılsa da, kullanıcılar haberlere ulaşamıyor.

cihan_haber_ajansi_kapatildi2016

Zaman'ın Twitter hesabı kapatıldı!

Yönetimine kayyum atanan Zaman gazetesinin sosyal medya hesabı ilginç bir şekilde yok oldu...

Yönetimine el koyularak kayyum atanan Zaman gazetesinin 1 milyon takipçili Twitter hesabı da kapandı.

@zamancomtr adlı hesap ilk olarak "Analiz Merkezi"ne çevrildi daha sonra da "Murat Bakan" oldu. Ardı ardına gelen değişikliklerden sonra yine @zamancomtr kullanıcı adıyla 13 takipçili Zaman gazetesi adlı bir Twitter hesabı oluşturuldu. Ancak bu hesabın kişisel bilgiler kısmına da "Bn gelmedim dava için. Benim işim troll için. Troll yapmaya geldim. PARODY ACCOUNT" ifadeleri dikkat çekti.

zaman_gazetesi_kayyum_twitter_hesabi_kapatildi2016

Editör: TE Bilisim