Gardıroplarının Olmazsa Olmazı Xint Erkek

 

Erkek Gömlek Modelleri
Yaza veda kışa merhaba sloganıyla sizi karşılayan Xint markası, göz okşayıcı gömlek modelleriyle son bahar sezonunu açıyor. Yani sezona dair her ne arasanız bulabileceğiniz Xint sayfalarında bulunan erkek gömlek modelleri son trendlerin çizgilerini üzerinde taşıyor. Son bahar denildiğinde akla ilk gelen moda parçaları her zaman gömlek modelleri olmakta. Kış aylarında süveterlerin, kazakların içini dolduran bu parçaları giyerek birçok spor ve klasik kategoride şık kombinasyonlar oluşturabilmeniz mümkün.

XINT - Xint Fit Kalıp Pantolon
Gardıroplarının Olmazsa Olmazı Xint Erkek Gömlek Modelleri
Erkek gardıroplarının olmazsa olmazı olan gömlek modelleri Xint markasıyla bambaşka bir pencere aralıyor. Bu anlamda 30 yılı aşkın bir zamandır kullanıcılarına yüksek kalitede hizmet eden bu markanın online sayfalarında zevkinizi, gustonuzu ve tarzınızı yansıtan dilediğiniz gömlek modeline zahmetsizce ulaşabilirsiniz. Dilediğiniz tarz ve çeşitte tasarlanmış olan 100’lerce gömlek modeli hem elinizin altında, hem de gözlerinizin önünde olacak. Dilerseniz şık takım elbiselerin içine giyebileceğiniz klasik, İtalyan ya da patlı model erkek gömlek stiline ulaşabileceğiniz gibi tüm renk skalasındaki gömlek renk tonunu da bu sayfalarda bulabilirsiniz. Pötükare, ekose, puantiye desen, çizgili ya da şal desen erkek gömlek modelleriyle oldukça elegan bir havaya kavuşabilir ve gömlek adına aradığınız her yansımayı bu sayfalarda bulabilirsiniz.

erkek gömlek
Hem Off Günlerinizin, Hem de Ofis Şıklığınızın Merkezi Xint
Dilerseniz casual formda günlük anlamda /hafta sonları off günlerinizde ya da klasik anlamda ofiste kullanabileceğiniz her tarzda gömleği Xint sayfalarında bulabilirsiniz. Dilediğiniz giysi parçasıyla tamamlayabileceğiniz bu gömlekleri 4 mevsim 7 /24 giyebilirsiniz. Kanvas, Chino, klasik ya da army erkek pantolonlarla tamamlayabileceğiniz erkek gömlek modelleriyle kendi gustonuzu seri bir şekilde yansıtabilirsiniz.
Keten, hakim yaka, slimfit formda, desenli, düz, pamuklu dokuda, denim kumaş, uzun ya da kısa kolu gömlek modellerine uygun fiyatlarda sahip olmak Xint markasıyla çok kolay. Dik yaka gömlek modelleri, kapitone form, puantiye desen, çizgili, fitilli, manşetli, desenli -manşetli, Oxfort gömlek modelleri şıklığıyla gözlerinizi kamaştıracak. 30 yılı aşkın bir süredir moda severlere kaliteli hizmet sunan Xint online sayfalarından her zaman olduğu gibi kaliteyi uygun fiyata satın alabileceksiniz. Ayrıca 500tl, 250tl, 100 tl lik alış verişlerinizde anında indirim imkanından ve tüm alış verişlerinizde taksit imkanından da yararlanabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim