Gürpınar Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Osman Doğramacı, Anadolu İmam Hatip Lisesinin düzenlemiş olduğu "Kariyer Günleri" etkinliğine katıldı.

 

Doğramacı, burada yaptığı konuşmada, öğrencilerin kendilerine hedef belirlemeleri ve çok kitap okumaları gerektiğini söyledi.

 

Öğrencilere yapacakları tercihlerin önemini anlatan Doğramacı, şunları söyledi: "Meslek seçimi insan hayatında çok önemli. Ailenize ve kendinize daha iyi bir gelecek sağlamak için mesleğini seven, saygın insanlar olarak yetişmenizi ümit ediyorum. Şu anda çok güzel bir okulda eğitim hayatınızı devam ettiriyorsunuz. Gelecekte yaptığınız iş ne olursa olsun, o işin en iyisini yapmalısınız. Kendinizi köreltmeyin, gücünüzün farkında olun. Özelliklerinizi iyi bilip güçlü taraflarınızı ön plana çıkarmalısınız."

 

Doğramacı, öğrencilerin güzel bir gelecek için doğru hedeflerle yola çıkması gerektiğini ifade ederek, "Türkiye büyüyen ve gelişen bir ülke. Türkiye, hedeflerine sizlerle ulaşacak. Sosyal, kültürel yönlerden de kendinizi geliştirin. Kendinize bir uğraşı alanı edinin." dedi.

 

Program sonunda Okul Müdürü Yakup Ar, Kaymakam Doğramacı'ya plaket verdi. 

Editör: TE Bilisim