Van'da 2011 yılında açılan ve ilk 5 yıldızlı otel olma özelliği taşıyan Van Rescate Hotel uzun süren hazırlıklardan sonra dünyaca ünlü Hilton Oteli oldu. Rescate Hotels adı Double Tree by Hilton olan otel Türkiye'deki zincirin 10'uncu oteli oldu.

Otelin Hilton markasına dönüşüm çalışmaları uzun süredir tamamlanırken bugün resmen Hilton oteli oldu. Akay Group'un Van'a kazandırdığı otel Hilton olarak kapılarını açarken Akay Group yöneticilerinden Umut Akay ve otel çalışanları bir açılış ile yeni markaları ile merhaba dedi.

Öte yandan yapılan açıklama ile de Hilton Oteli'nin Van'da açıldığı duyrulurken açıklamada şu ifadelere yer verildi.

"Hilton Worldwide’ın sektöre öncülük eden 13 markasından biri olan DoubleTree by Hilton, yeni oteli Double Tree by Hilton Van’ın açılışını duyurdu. Double Tree by Hilton Van, küresel olarak en hızlı büyüyen üst sınıf full servis markası olan Double Tree by Hilton’un, halihazırda hizmet veren dokuz otelinin ardından Türkiye portföyündeki onuncu oteli oldu. Geçtiğimiz Cumartesi günü, Sağlık Bakanlığı’nın düzenlediği bir etkinlik için Double Tree by Hilton Van’ı ziyaret eden Başbakan Ahmet Davutoğlu otelde gerçekleştirilen ön açılış etkinliğini de ziyaret etti. 

 

TÜRKİYE'DEKİ 10'UNCU OTEL OLDU

“Türkiye bizim için önemli ve büyüyen bir pazar. Bu nedenle Double Tree by Hilton Van ile birlikte ülkedeki 10. otelimizi açmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz,” diyen Double Tree by Hilton Kıdemli Başkan Yardımcısı Dianna Vaughan, sözlerine şöyle devam etti: “Misafirlerimizi evlerinde htirmek ve onlara unutulmaz bir konaklama yaşatmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bu güzel otele hizmet odaklı kültürü getirmek ve iş, eğlence ya da her iki vesileyle Van’ı ziyaret eden misafirlere unutulmaz bir deneyim yaşatmak için sabırsızlanıyoruz.” 

 

Editör: TE Bilisim