Hakkarili gencin GSM şirketi müşteri temsilcisiyle yaptığı görüşme dinlenme rekoru kırıyor

BİR GSM şirketi müşteri temsilcisiyle yaptığı telefon görüşmesi ve söylediği şarkı sosyal medyada dinlenme rekoru kıran Hakkarili yerel sanatçı Cihan Dinçer, Hakkari'de günün adamı oldu.

Cihan Dinçer'in (27) geçtiğimiz günlerde bir GSM şirketinin müşteri temsilcisi kadına faturasının yüksek geldiğini anlattığı ses kaydı internette arkadaşları tarafından paylaşıldı. 9 dakika 30 saniye müşteri temsilcisiyle konuşan ve faturasının düzeltilmesini isteyen yerel sanatçı Dinçer, faturasının düzeltilmemesi halinde giysilerini satarak borcunu ödemeye çalışacağını anlatıyor. Müşteri temsilcisinden olumsuz yanıt alan Dinçer, “Giresun'un içinde iki sokak arası” şarkısını okuyor. Bu görüşme sonrası Dinçer sosyal medyada yapılan paylaşımı ile fenomen haline geldi.



DİNLENME REKORU KIRDI

Dinçer'in yaptığı görüşmenin ses kaydı sosyal medya da yayınlanınca tıklama rekoru kırdı. Bunun kendisini çok mutlu ettiğini belirten Dinçer, eline aldığı sazla Hakkari'nin Sümbül Dağı karşısında şarkı söyledi. Dinçer, “Benim faturam 300 lira gelmişti. Bunun düzeltilmesi için aradım. GSM şirketi temsilcisiyle yaptığım görüşmenin ses kaydının yayınlandığını da sonradan öğrendim. Benim yaptığım görüşmenin ses kaydının arkadaşlarım tarafından sosyal medyada paylaşılacağını tahmin etmiyordum. Konuşmada ben cep telefon numaramı da verdim. Türkiye'nin her yerinden birçok insan beni aradı. Telefonlara yetişemiyordum” dedi.

Editör: TE Bilisim