Van Büyükşehir Belediyespor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kızılcabölükspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

 

Geçtiğimiz hafta evinde oynadığı Çorum Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Van Büyükşehir Belediyespor bu hafta deplasmanda Kızılcabölükspor’a konuk olacak. Evinde kaybettiği 2 puanı telafi etmek isteyen Van Büyükşehir Belediyespor, Kızılcabölükspor deplasmanına çıkacak. Maçla ilgili açıklamalarda bulunan Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Namık Altunsoy deplasmandan puan alarak evinde kaybettiği, puanları telafi etmek istiyor.

 

ALTUNSOY: KIZILCABÖLÜKSPOR İYİ TAKIM

Maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Namuk Altunsoy ilk olarak şunları söyledi: “Kızılcabölükspor maçı deplasmanda olacak. Cumartesi oynanacak ve Cuma günü deplasmana gideceğiz. Kızılca spor geçen yıl Play of oynadılar. Bir semt takımı olmalarına rağmen çok iyi oynuyorlar. Ben kendilerini tebrik ediyorum. Zorlu bir deplasmandan da puan aldılar. Bizden sonra bir kupa maçları var. Belki de kupaya da yoğunlaşırlar bunun da bize geri dönüşü güzel olur.”

 

“HEDEFİMİZE YÜZDE 100 ULAŞAMADIK”

Deplasmanda kazanmak istediklerini söyleyen Altunsoy, “Biz deplasmanda kazanmak istiyoruz bunu de kendimize Kızılca deplasmanında yapmak istiyoruz. Sakat oyuncularımız var onlardan faydalanamayacağız. Bu maça 5 tane kart sınırında olan oyuncumuz var. Biz deplasman galibiyeti olarak bu maçı görüyoruz ve bunu hedef olarak belirledik. Kendimizi ilk 5 takım içinde görmek istiyoruz. Daha önce koyduğumuz hedefte sapmalar oldu. İyi takımlarla oynadık. Bu hedefe yüzde 100 ulaşamadık. İnşallah bu maçta bunu gidermiş olacağız. İyi takımlarla oynadık ve kendimizi gördük. Diğer sıralamada olan takımlarla oynayacağız burada kendimizi bakalım nasıl göreceğiz. Nasıl bir reaksiyon verdiğimizi göreceğiz.” İfadelerine yer verdi.

 

Altunsoy yaptığı açıklamanın ardından antrenmana katıldı. Futbolcularıyla bire bir ilgilenen Altunsoy, evde kaybedilen 2 puanın önemini futbolcularına anlattı. Futbolcuların antrenmandaki hırslı mücadelesi Altunsoy’u memnun etti.


ŞEHRİVAN SPOR: ÖNDER ALTINAL / HAKAN İZGİ

 
Editör: TE Bilisim