ŞEHRİVAN ÖZEL / YUNUS EMRE AYKAÇ: Ak Parti Van milletvekili Burhan Kayatürk, önümüzdeki hafta açılışı yapılacak Kapıköy ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

Van’ın uzun süredir beklediği Kapıköy’le ilgili tarihi adım atıldı. Yüz milyonluk dev yatırım için hazırlıklar yapılırken, Gümrük ve Ticaret Bakanı ile birlikte hükümet kanadından bir çok isim Çarşamba günü açılış için Van’a gelecek.

 

24 Ağustos Çarşamba günü büyük bir törenle temel atma töreni gerçekleştirilecek olan Kapıköy’ün açılışı için geri sayım devam ederken AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, törenle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kayatürk, açılış ile ilgili olarak: “Hayırlısıyla Gümrük Kapısının temel atma töreni 24 Ağustos (Çarşamba) tarihinde yapılacak. Sabah biz özel bir uçakla Van’a geleceğiz. Bu uçakta bakanlık yetkilileri, Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) yetkilileri ve milletvekillerinin yanı sıra işadamları açılışa gelecek. Van’da heyetimizle birlikte Van Kahvaltısı yapılacak. Van’daki programın ardından Kapıköy’de gümrük kapımızın temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Ardından Van’da işadamları ile bir toplantı yapılacak. İnşallah Kapıköy bu anlamda Van için çok önemli bir potansiyel olacak ve kente büyük bir katkı sağlayacak.” Dedi.

Editör: TE Bilisim