Van AK Parti 25.Dönem Milletvekili Aday Adayı Abdulhekim Karabıyık, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 

Milletvekili Aday Adayı, Abdulhekim Karabıyık dur durak bilmiyor. Aday adaylığını açıklamasının ardından her gün iki veya üç ilçeyi ziyaret eden Karabıyık, tüm ilçe ziyaretlerini tamamlayıp 01.03.2015 Pazar günü yapılan teşkilat temayül yoklamasından sonra ilimizdeki STK’ları ziyarete başladı. Van Ticaret ve Sanayi Odası, Memur-sen ve Müsiad’ı ziyaret eden Karabıyık 14 yıl bir fiil Ak Parti teşkilatlarında üstlenmiş olduğu çeşitli görevlerden sonra Van Ak Parti 25. dönem milletvekili aday adaylığı sürecinde kendilerinden destek istedi.

 

İlk olarak Van ticaret ve sanayi odası Başkanı Necdet Takva ve yönetimini ziyaret eden Karabıyık başta ilimizin en büyük Sivil Toplum Kuruluşu ve Van ekonomisinin can damarı olan Ticaret ve Sanayi odasının talep ve sıkıntılarını dinleyip Milletvekili olması durumunda odanın sorun ve talepleri konusunda özel ilgileneceğini belirtti. Buradan ayrılan Karabıyık daha sonra Memur-sen Van Şube Başkanı Süleyman Şakar ve yönetimini ziyaret etti. Karşılıklı geçen sıcak bir sohbetin ardından çıkmış olduğu bu yolda kendilerinden dua ve destek istedi. Son olarak Müsiad Başkanı Kerem Baynal’ı ziyaret eden Karabıyık Müsiad’ı ziyaret etmekten memnuniyet duyduğunu belirterek desteklerini istedi.

 

Müsiad Başkanı Kerem Baynal ise Müsiad ın Kuruluşunun 25. yılını doldurduklarını Türkiye’nin en büyük Sivil Toplum Örgütü arasında olduklarını söyledi. Türkiye ekonomisine yön veren ve sorumluluklarının bilincinde olan bir kuruluş olarak öncelikle Van’ın bir milyon yüz bine ulaşan nüfusunun üç yüz elli bine yakın bir rakamının gençlerden oluştuğunu ve bu rakamında yarısına yakınının işsiz olduğunu belirtti. Bu konuda önemli projelerinin olduğunu acil bir şekilde de yeni istidam alanlarına ihtiyaç duyulduğunu söyleyerek Abdulhekim Karabıyık’a çıktığı bu yolda başarılar diledi.

Editör: TE Bilisim