Van’ın Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, belediyeye ait iş makinelerinin bulunduğu garajda incelemelerde bulunarak, tüm araçları tek tek kontrol etti. 


Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, beraberindeki Belediye Başkan Vekili Yardımcısı Alp Şevket Aksoy ile belediye garajını denetledi. Dundar, buradaki şoför ve operatörlerin kullandıkları araçları tek tek inceleyerek, nasıl kullandıklarını uygulamalı olarak denetledi. 


Daha sonra personelle bir araya gelen Dundar, “Ülkemizde yıllardır beklenen taşeron kadro çalışmalarının sonuna gelindi. Yıllardır özlemle bekleyen çalışanlarımızın kadro sorununu devletimiz ve hükümetimiz çözerek, her biriniz kadro sahibi oldunuz. Bunun değerini bilmelisiniz. Hem devletin ekmeğini yiyerek hem de devlete ihanet edenleri devlet içinde barındırmaz. Bu gemide hepimiz bulunmaktayız. Bu ülke hepimizindir. Birey olarak sahip çıkmalıyız. Devletin merhameti olduğu kadar gazabı da vardır. Belediyemize de taşeron kadrosu için sınavlarımızı tamamladık. Sürecin oluşmasını bekliyoruz. Verilen kadroların ülkemize, size ve ailenize hayırlı olsun. Bugün burada iş araçlarını kullanan şoför ve operatörlerin nasıl, ne şekil iş araçlarını kullanıp kullanamayacaklarını görmeye geldik. Bizim için işin ehline verilmesi önemlidir. İşi ehline verirseniz vatandaşımıza güzel hizmetlerde bulunabiliriz” dedi. 
Eksikleri bulunan iş araçlarının eksiklerinin tamamlanması konusunda talimatlar veren Dundar, personelle çay içtikten sonra belediye garajından ayrıldı. 

Editör: TE Bilisim