Van’ın Bahçesaray Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Özcan, taziye ve hasta ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

Bahçesaray Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Özcan, ilçeye atanmasının ardından bir yandan hoş geldin ziyaretlerini kabul ederken, bir yandan iadeyi ziyaretlerini de gerçekleştiriyor. Bir yandan ilçeyi tanımaya çalışan Kaymakam Özcan, bir yandan da yoğun işlerinin arasında taziye ve hasta ziyaretlerini de ihmal etmiyor. Kaymakam Özcan, beraberin AK Parti İlçe Başkanı Cumali Sabırlı ve Başkale Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ulaş Doğan ile birlikte geçtiğimiz gün trafik kazasında yaralanan Muhlis Sabırlıyı ikamet ettiği İslam Mahallesi’ndeki evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 

Ardından, merkeze bağlı Balcılar (Pürant) Mahallesi’ne giderek geçtiğimiz günlerde vefat eden İkram Azhan abisinin taziyesine katıldılar. Burada aile bireylerine taziyelerini sunan Kaymakam Özcan ve beraberindekiler, daha sonra mahallede yapılması gereken çalışmaları yerinde görme ve çözüm odaklı görüşmeler yapıldı. Daha sonra AbdulKadir Sarı İlköğretim okulunu ziyaret eden Kaymakam Özcan ve beraberindekiler, burada öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet edip sorun ve sıkıntılarını dinledi. Kaymakam Özcan, okul önünde öğrenciler ve öğretmenler ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra mahalleden ayrıldılar.

 

AK Parti İlçe Başkanı Cumali Sabırlı, “Kaymakam beyle hasta ve taziye ziyaretlerinde bulunduk. İlçeye yeni atandı, hem ilçeyi tanımaya çalışıyor hemde sahta ve taziye ziyaretleri gerçekleştiriyor. Gittiğimiz her yerde vatandaşın ve mahalle sorunları ile yakından ilgileniyor. İlçe kaymakamız çözüm odaklı atılımları için ayrıca kendilerine teşekkür ederim.” Dedi.

Editör: TE Bilisim