Geçtiğimiz gün açılışı gerçekleştirilen Queens Club diğer adıyla kraliçeler kulübü, Van’a yeni bir hava kattı. Sadece kadınlara ve çocuklara özel olan kulüpte birçok dans ve spor faaliyeti yapılıyor. Kraliçeler kulübünde sağlıklı sporun yanı sıra sağlıklı yemeklerde ikram ediliyor.

 

Cumartesi günü açılışı gerçekleştirilen Queens Club diğer adıyla kraliçeler kulübü, Van’a yeni bir renk kattı. Kadınlara ve çocuklara özel olan kulüpte birçok dans ve spor faaliyeti yapılıyor. Artık spor yapmak isteyen kadınlar çocuklarını rahatlıkla beraberlerinde götürebiliyor. Bu kulüp sayesinde kadınlar spor yaparken çocuklarına gerekli zamanı da ayırabiliyorken, aynı zamanda diyet restoranda sağlıklı yemeklerde yiyebilecek. KOSGEB desteği ile açılışı gerçekleştiren Queens Club’ın ortağı Büşra Beyde, “Bizim bu kulübü açmamızdaki amaç çocuklara, Van’da yaşayan ve rahat etmek isteyen kadınlarımıza özel bir merkez yaratmaktı. Kadınlarımızın spor yaparken çocuklarımızı nereye bırakacağız diye kaygıları vardı ve bu proje ile artık o sıkıntıları olmayacak. Çünkü çocuk oyun alanımız var. Anne spor yaparken çocukta oyun alanında oyun oynayabilecek. Uzman bakıcımız da var. Diyet cafe bölümümüz için KOSBEB’den destek aldık. Diyet cafe biraz teferruatlı bir yer. Çünkü kalori ölçümleri diyetisyenlerle görüştük. Diyet salatalar, diyet tatlılar, diyet ızgaralar sadece çıkacak burada. Dans salonumuz var. Dans salonumuzda miniklerimiz bale ve jimnastik dersi görecek. Yetişkinler için zumba ve plates dersler var. Kadınlarımız için spordan sonra bakım yapabilecekleri çok amaçlı kuaför salonumuz var. 200 bin liranın üzerinden bir masraf yaptık diyebiliriz. Ve bu proje ile Van’da bir ilke imza attık diyebiliriz. Umarım kraliçelerimize layık bir yer olur.” Diye konuştu.

 

 

KOSGEB Müdür Yardımcısı Abdülhadi Arvas ise projeye dair yaptığı açıklamada, “ Şuan bu çalışma ile Van’da genç girişimcilerimiz içinde en güzel işler yapan yerlerinden birindeyiz. Gurur verici. KOSGEB olarak özellikle girişimcilik eğitimini alıp işini kurmak isteyen genç girişimci kardeşlerimize KOSGEB’in 150 bil liralık desteğinden faydalandırıyoruz. Biz özelikle bu işletmenin cafe bölümündeki demirbaşını karşılıyoruz. 50 bin liraya kadar hibe, 100 bin liraya kadar da makine ekipman desteği vereceğiz inşallah. Ben KOPSBEG adına bu başarılı girişimcilerimizi kutlarım. 


ŞEHRİVAN REKLAM: MERAL YILDIZ

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim