Van'ın köklü ailelerinden Küresünni temsilcileri, eski milletvekili Mustafa Kaçmaz önderliğinde AK Parti Van İl Başkanlığı görevine tevdi edilen 23. Dönem Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu'nu ziyaret etti.

 

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Merkezi tarafından AK Parti Van İl Başkanlığı görevine tevdi edilen 23. Dönem Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu’na ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor.

 

Göreve getirildiği günden bu yana birçok sivil toplum örgütü, partililer, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile kanaat önderleri, muhtarlar ve vatandaşların tebriklerini kabul eden AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’na bir ziyaret de Küresünni aşiret temsilcilerinden geldi.

 

Küresünniler, aile büyüğü 19. Dönem Van Milletvekili Mustafa Kaçmaz, Küresünniler Derneği Başkanı Bilal Yücebaş, Alaköy Mahalle Muhtarı Zeki Akyürek ve eski belediye meclis üyesi Şevket Zorkul önderliğinde geldikleri parti binasında Başkan Türkmenoğlu tarafından karşılandı. İl binası toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette konuşan Türkmenoğlu, böylesi büyük bir ailenin desteklerini hmekten mutluluk duyduklarını ifade etti. Van’da her kulvarda yer edinen Küresünni ailesi ile birlikte olmanın kendilerine güç verdiğini de belirten Türkmenoğlu,

 

‘‘Böylesi büyük bir desteği gördükten sonra 2019 için daha büyük bir hevesle çalışacağız. Gün birlik beraberlik günüdür. Ayrıştırmayı bir yana bırakarak yekvücut olup partimiz ilkesinde belirlenen hedeflere emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bu yolda Mustafa Kaçmaz ağabeyimizin engin siyasi tecrübelerinden yararlanacağımızı da belirtmek istiyorum’’ dedi.

 

19. Dönem Van Milletvekili Mustafa Kaçmaz da, Başkan Türkmenoğlu’na görevlerinde başarılar diledi. Küresünni ailesinin her zaman devletinin, vatanının ve bayrağının yanında olduğunu sözlerine ekleyen Kaçmaz,

 

‘‘Partimizin il başkanlığı gibi sorumluluk isteyen bir göreve Van’ın öz evladı Kayhan Türkmenoğlu kardeşimizin getirilmesi tüm ailemizce mutlulukla karşılandı. Bizlerinde üzerine ne düşerse yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilisim