Akıllı telefonlarda ekran teknolojileri giderek gelişiyor ve bir yandan da ekran boyutları büyüyor. Böylelikle farklı açılarda, güneş altında bakıldığında dahi net görüntüler elde edebilmek mümkün. Bu tabii ki güzel bir şey, ama özellikle metrobüs, otobüs ve tren gibi toplu taşıma araçlarında can sıkıcı olabiliyor.

Mesajlaşırken ya da arkadaşınızın fotoğraflarına bakarken birilerinin ekranınızı takip ettiğini bir düşünsenize? Emin olun kısa aralıklarla bu defalarca oluyordur ve bazen farkında olmadan siz de bu yöne eğilebilirsiniz. Peki, kalabalık ortamlarda ekranınızın size özel kalmasının bir yolu yok mu? Tabii ki var. Bu amaca uygun olarak hazırlanan ekran koruyucu filmler tam size göre.

Google'a giderek "Telefonlar için gizli ekran koruyucu film" diye aratırsanız, karşınıza birçok Türkçe seçeneğin çıkacağını göreceksiniz. Bir telefon mağazasına giderek de bu filmlerden alabilirsiniz. Fiyatlar genellikle 15-30 TL arasında değişiyor. Böylece ekrana direkt olarak baktığınızda bir şeyler görebilirsiniz. Açı bozulunca görüntü de kaybolacaktır.


KAYNAK:TEKNOKULİS.COM

Editör: TE Bilisim