ŞEHRİVAN ÖZEL - Türkiye genelinde Oda ve Borsa seçimlerini tamamlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 74. Genel Kurulu'nu tamamladı.

Bu kapsamda Van TSO yönetim kurulu başkanı Necdet Takva da bölge illerinde önemli görüşmeler yaparak bölgeyi temsilen yönetime girme anlamında ciddi temaslarda bulundu. Van'ın da uzun süredir dile getirdiği bir talep olan TOBB'da temsiliyet anlamında dün ve bugün önemli görüşmeler gerçekleşti.

Dün itibariyle yapılan yönetim kurulunda Van TSO'nun ve Takva'nın temsil edilmemesi şaşkınlık yaratırken, Takva bugün itibariyle TOBB'da çok daha önemli ve Van adına tarihi sayılabilecek bir göreve geldi.

TAKVA KONSEY BAŞKANI OLDU!

TOBB'un genel kurul seçimleri kapsamında bugün yapılan seçimlerde Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, 74. Genel Kurul'da Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi başkanlığına seçildi.

Van'ın temsiliyeti adına oldukça önemli bir görev alan bu başkanlık ile Takva, tüm Ticaret ve Sanayi Odaları'na başkanlık edecek koltukta oturacak ve TOBB'da ciddi bir temsiliyet sağlayacak.

Öte yandan Takva'nın başkan olduğu konsey başkan yardımcılığına ise Mersin TSO Başkanı Sayın Ayhan Kızıltan seçildi.

Editör: TE Bilisim