Özalp Belediyesi İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan görevlendirmenin ardından ilçede önemli projelere imza atmaya devam ediyor.

 

İlçede görevlendirme yapılmasının ardından başlayan hizmet atağı devam ediyor. İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Vardar öncülüğünde yeni bir projeye imza atılıyor.

 

Belediye tarafından hazırlanan Kapalı Pazar Alanı projesi ile ilçede pazar artık daha sağlıklı ve güzel olacak. Belediyeden yapılan açıklamada pazarla ilgili şu bilgilere yer verildi:

 

"Belediyemiz tarafından 210 m2’lik (metrekare) Kapalı Pazar Alanı projesi hayata geçirilecektir. Belediye Başkan Vekilimiz Ferhat Vardar'ın öncüllüğünde, teknik ekibimiz tarafından proje hazırlanmıştır. Çok amaçlı olarak hazırlanan proje, ilçemizin esnaf ve vatandaşları açısından daha rahat, hijyenik ve kolaylık kazandıracak kaliteli bir yaşam kaynağı haline gelecektir. Özalp/Sanayii Köprüsü yanı olarak belirlenen güzergahta yapılacak olan Kapalı Pazar Alanımızın projesi tamamlanmış olup bu sene hayata geçirilmesi planlanmaktadır."

Editör: TE Bilisim