AK Parti Van Milletvekili Adayı Faruk Alpaslan, İskele Caddesi üzerinde Pazar günleri kurulan semt pazarını ziyaret etti.

 

Pazar yerindeki esnaflarla tek tek görüşen ve sorunlarını dinleyen AK Parti Van Milletvekili Adayı Faruk Alpaslan, esnaftan büyük ilgi gördü. Ziyaretten memnun olduklarını dile getiren A Pazarcılar Derneği Başkanı Sıddık Benli “Van Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı yaptığı dönemde bizim tüm sorunlarımızla ilgilendi ve çözüm konusunda bize her zaman destek oldu.  İçimizden birisi, yaralarımızı biliyor ve seçilmesi halinde yaralarımızı saracağına, sorunlarımızın çözümü konusunda çalışacağına inanıyoruz. Bunun için destekliyoruz” dedi.

 

ALPASLAN: PAZARCI ESNAFIMIZ EN BÜYÜK EMEKÇİDİR

Pazar yeri ziyaretinden sonra, esnafın ve halkın ilgisinden memnun olduğunu belirten Alpaslan, “Pazar esnafımız esnaflarımız arasında en küçük olan, ancak ayakta durma mücadelesi veren en büyük emekçidir. Onlar hiç bıkmadan, kar kış demeden, en soğuk havalarda, en zor şartlarda tezgâhını kurar ve mahallelinin, tüketicinin ihtiyaç duyduğu ürünleri ayağına kadar götürür. Sabahın erken saatlerinde pazardaki tezgâhını kuran, gece yarısı evine dönen, kaliteli ürünü ucuz fiyatlarla satan, büyük emek sarf etmesine rağmen kazandığı rızıktan şikâyet etmeyen ve şükreden esnafımız, pazarcı esnafımızdır. Geçmişten bu güne kadar sorunları ile ilgilenmemizden dolayı ziyaretimiz onları sevindirdi. Onların sorunlarını bildiğim için kendilerinden gördükleri için büyük ilgi alaka gösterdiler. Allah hepimize hayırlı işler nasip etsin. Onların sorunlarını çözme fırsatını ve görevini bizlere nasip etsin.” İfadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilisim