Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörlüğünün başlattığı SMS burs kampanyasına en çok bağış yapan 3 kişiye Prof. Dr. Peyami Battal kitap hediye etti.

 

YYÜ Rektörlüğünün ihtiyaç sahibi öğrenciler için başlattığı SMS burs kampanyasına destek giderek artıyor. Son bir ay içinde üç farklı GSM operatörüne mesaj atarak SMS kampanyasına katılan ve en çok bağışta bulunan 3 kişiyi makamında kabul eden Rektör Prof. Dr. Peyami Battal, yardımseverleri ödüllendirdi. Öğrencilere burs desteğinde bulunan Öğretim Üyesi Dr. Ahmet Yayla, Araştırma Görevlisi Hasan Üzmüş ve Bilgin Berge'ye teşekkür eden Rektör Battal, "Üniversite olarak kampanyamıza gösterilen bu ilgiden memnunuz. Ben buradan herkese tekrar çağrıda bulunmak istiyorum. Burs kampanyamıza tüm operatörlerden 1465'e mesaj atarak destek olabilirsiniz. En çok bağışı yapan arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

 

En çok bağış yapan 3 kişiye kitap hediye eden Rektör Battal, bağış yapan kişilerle hatıra fotoğrafı da çektirdi. Programa YYÜ Vakfı Başkanı Adnan Selçuk da katıldı. 

Editör: TE Bilisim