DOĞUSİFED 2. genel kurulu gerçekleşti. Van, Hakkari, Bitlis ve Muş illerini kapsayan iş dünyası derneklerini çatısı altında barındıran DOĞUSİFED 2. Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen genel kurulda başkanlık görevini yürüten Suat Çiftçi ikinci kez güven oyu aldı. 

 

20 Mart 2018-Van / Doğu Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (DOĞUSİFED) 2. Genel Kurulu’nu yaptı. Üyelerin tamamının oyuyla Suat Çiftçi, ikinci kez başkanlığa seçildi. Van, Hakkari, Bitlis ve Muş illerini kapsayan iş dünyası derneklerini aynı çatı altında bir araya getiren DOĞUSİFED, bölgesel ve sektörel olmak üzere 28 federasyon, 230 dernek ve 40 bini aşkın şirketi bünyesinde barındıran Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) üyesi.

 

Doğu Madenciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Erbay’ın divan başkanlığını, Van İş Kadınları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Meral Ayhan’ın başkan yardımcılığını ve Hakkari Sanayici ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Veli Kaya’nın katipliği üstlendiği genel kurula tek liste ile giden DOĞUSİFED üyeleri, Suat Çiftçi ve ekibine ikinci kez güven oyu verdi.

 

Bağımsız ve gönüllülük esasıyla bir araya gelen iş insanlarının oluşturduğu Türkiye’nin en büyük KOBİ yapılanmasına sahip sivil toplum kuruluşu olan TÜRKONFED’in üye federasyonu olan DOĞUSİFED, yeni dönemde de Suat Çiftçi başkanlığında bölgesinde çalışmalarına devam edecek.

 

DOĞUSİFED YÖNETİM ORGANLARI ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU

Yönetim Kurulu: Suat Çiftçi, Müslüm Erbay, Mehmet Kandaşoğlu, Meral Ayhan, Agit Arslan, Veli Kaya, Mehmet Salih Özen.

Denetim Kurulu: Muhammet Altay, Mert Altaylı, Suzan İmrel

Disiplin Kurulu: Yakup Yiğit, Zafer Şahin, Şehnaz Ayhan

 

DOĞUSİFED ÜYESİ DERNEKLER:

1- DOĞU MADENCİLER DERNEĞİ

2- VAN DİNAMİK SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ

3- TATVAN SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ

4- HAKKARİ SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ

5- VAN İŞKADINLAR DERNEĞİ

6- TÜRK SANAYİCİLERİ VE İŞ İNSANLARI DERNEĞİ (TÜSİAD)

 


Kaynak: Vanekspres

Editör: TE Bilisim