Survivor 2016 gönüllüler SMS oylmasının sonuçları ve gönüllüler puan sıralaması kim elendi sorusunun yanıtı açısından bu hafta çok önemli. Zira gönüllüler takımı ünlüler karşısında dokunulmazlığı kaybetti ve bu hafta SMS oylamasına çıktı.

Survivor 2016'da bu kez ada konseyi gönüllüler takımı için toplanıyor. Gönüllüler takımı oyunu ünlülere 10'a karşı 6 ile verdiler. Nihal Candan'ın deyimiyle sonuç hüsran olurken ada konseyinde gönüllüler elemeye çıktı.

 

SURVİVOR 2016 GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMASI SONUÇLARI

Survivor 2016 adasında gönüllüler SMS sıralaması sonuçları bir kişinin kaderini belirleyecek. Gönüllüler takımı bugüne kadar sadece bir kez SMS oylamasına çıkmışlardı. O SMS oylamasında da Semih Öztürk birinci çıkmıştı. 

 

 

Dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı 'kim elendi' sorusunun yanıtı için ada konseyine gitti. Burada yazılan isim sürpriz olmadı. Kişisel dokunulmazlığı kazanamayan Semih Öztürk'ün yakın arkadaşı Gizem Kerimoğlu elemenin ilk adayı oldu. Semih Öztürk ve Gizem Kerimoğlu ise Serkay Tütüncü'yü yazdılar ancak oyları yetmediği için elemeye çıkaramadılar. Kişisel dokunulmazlığı İbrahim Giydirir kazanmıştı. İbrahim bir srprize imza atarak Nihal Candan adını verdi. Nihal Candan, 'Semih'in oylarından çekinerek bu kararı verdiklerini düşünüyorum. Saygı duyuyorum. Sadece İbrahim'ın kararı olmadığı bildiğim için bunları söylüyorum' dedi.

 

survivor 2016 gönüllüler sms oy puan sonuclari

 

Suvivor gönüllüler takımı şimdiye kadar bir kez SMS oylamasına çıkmıştı. Gönüllüler SMS oy sıralaması sonuçlarına göre Semih Öztürk birinci , Damla Can ikinci olmuştu.

Peki Suvivor gönüllüler takımı SMS oylaması sıralaması nasıl? İşte daha önce 2 Mart 2016 tarihinde yapılan SMS oylamasının sonuçları;

 

GÖNÜLLÜLER SMS OY SIRALAMASI

1. Semih Öztürk
2. Damla Can
3. Serkay Tütüncü
4. Efecan Dianzenza
5. Nihal Candan
6. Zafer Mete
7. Aylin Şallı (elendi)
8. Gizem Memiç
9. İbrahim Giydirir

 

 

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU

Survivor adasındaki dokunulmazlık oyununu 27 Mart 2016 tarihinde kazanan taraf ünlüler oldu. 4 kez eleme yaşayan ünlüler takımı dokunulmazlığı 10'a 6 ile aldılar. Gönüllüler takımı Survivor'da ikinci kez elemeye çıktı.

 

 

SURVİVOR SERKAY TÜTÜNCÜ VE SEMİH ÖZTÜRK KAVGASI

Kişisel dokunulmazlık oyunu gönüllüler takımında kıran kırana geçti. Semih Öztürk'ün planı Gizem Kerimoğlu'nun kişisel dokunulmazlığı kazanması üzerineydi. Ancak kişisel dokunulmazlığ İbrahim Giydirir kazanınca Semih Öztürk finalde kavga çıkardı. Serkay Tütüncü ile kavga eden Semih Öztürk Gizem Memiç'in arkasından da konuştu.

 

Editör: TE Bilisim