Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Feyyaz Tokar Eğitim Parkı Düşler Atölyesi öğrencileri tarafından dönem sonu sergisi düzenlendi. 


TEGV Feyyaz Tokar Eğitim Parkı Düşler Atölyesi öğrencileri, dönem sonu çalışmalarını halkın beğenisine sundu. Bir markette düzenlenen sergide, 200 öğrenciye ait çalışmalar sergilendi. Burada bir açıklama yapan TEGV Feyyaz Tokar Eğitim Parkı Yöneticisi Rezzan Bayram, düşler atölyesinin çocuklarda, içsel özgün üreticiliği geliştirmeyi ve sanatsal beceriler oluşturmayı hedeflediğini belirterek, “Çocuklar 10 hafta süresince sanatın farklı dallarıyla buluşuyor. Sergide, çocukların bir dönem boyunca büyük bir özveri, yaratıcılık, keyif ve coşkuyla ürettikleri özgün çalışmaları yer aldı. Sergimizde resim, baskı, kolaj, seramik, maske, mozaik, ebru, eva, rölyef gibi çok çeşitli ve yaratıcı çalışmalar yer alıyor” dedi.


Bazı firmaların ürün satışından elde ettiği gelirin bir kısmıyla TEGV’e destek sağladığını dile getiren Bayram, “Maylo ve Vanat firmaları bizlere destek sağladılar. Vatandaşlar da sergide yer alan TEGV bağış kutusuna, aldıkları Maylo ve Vanat ürünleri ile destekte bulundular. Ben bu kapsamda gerek destek olan firmalarımıza gerekse ilgilerinden dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


Sergide ayrıca bağışta bulunmak isteyen ziyaretçilere başvuru formu verildiğini de sözlerine ekleyen Bayram, “Sergide yer alan vakıf tanıtım standında, yeni gönüllü katılımı sağlamak amacı ile vakıf tanıtımı yapılarak, ziyaretçilerin vakfı ve çalışmaları yakından tanıması sağlandı. Çok sayıda ziyaretçimiz, gönüllü olmak için başvuruda bulundu. Bu da bizleri memnun etti” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim