AK Parti'nin 1 Mart 2015 Günü düzenlediği Temayül yoklamasında, Van Milletvekili Aday Adayı Zafer Şahin sıcakkanlı ve sempatik tavırları ile delegelerin ilgi odağı oldu. 


7 Haziran'da yapılacak olan milletvekilli seçimleri öncesi Türkiye'nin birçok ilinde olduğu gibi Van'da da dün "1 Mart 2015" günü temayül heyecanı yaşandı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül'ün de katıldığı temayül yoklamasında Van'da aday adaylığına başvuran 100 civarında aday delegelerin oyunu almak için yarıştı. Binlerce delegenin oy kullanmak için katıldığı seçimde AK Parti'nin Van'da en çok konuşulan genç aday adayı Zafer Şahin sıcak ve sempatik tavırları ile herkesin ilgi odağı oldu. 2015 seçimleri için aday adaylığı başvurusu yaparak Van'da gündeme bomba gibi düşen Zafer Şahin ismi, temayül yoklamasında da fark edilir derecedeydi. Van'ın milletvekili aday adayları arasındaki güçlü isimler arasında gösterilen Şahin, temayül yoklaması için hazır bulunan delegeler, Van merkez ve ilçe teşkilat üyeleri tarafından yoğun bir ilgi ile karşılandı. İlçe ziyaretlerinde de vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Şahin, tüm delegelerin tek geçtiği adaylar arasında yer aldı.


Zafer Şahin ise sosyal medya hesabı olan Twitter'dan yayınladığı mesaj ile tüm delegelere minnettarlığını dile getirerek teşekkür etti. 

Editör: TE Bilisim