TEOG soruları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı geldi. 2016 TEOG soruları eba.gov.tr'den yarın saat 14.00'den sonra yayınlanabilir.

8. sınıf öğrencileri TEOG ikinci dönem sınavlarına bugün girdi ve sınav sona erdi. Yarın da devam edecek olan TEOG sınav soruları bu yıl da eba.gov.tr'den açıklanacak. 

 

TEOG SORULARI VE CEVAPLARI YARIN EBA'DAN AÇIKLANACAK

2015 TEOG Merkezi 1.sınavlar Kasım 2015'te yapılmıştı. MEB geçen dönem TEOG sınav sorularını ve cevapları ikinci gün sınavlarının bitiminin hemen arkasından yayınlamıştı. TEOG 2016 soruları ve cevapları büyük bir olasılıkla yarın saat 14.00'den sonra eba.gov.tr'den erişime açılacak.  TEOG soruları ve cevapları 2016 eba.gov.tr'den 28 Nisan 2015 Perşembe günü Saat 14.00-18.00 arası yayınlanabilir.


 

 

TEOG SORULARI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Nisan 2016 TEOG soruları ve cevapları eba.gov.tr'den açıklandığında öğrencilerin EBA kullanıcı adı ve şifreleriyle sisteme giriş yapmaları gerekiyor. 

 

 

EBA ŞİFRESİ NASIL ALINIR?

TEOG sorularının ve cevaplarının açıklanacağı eba.gov.tr'ye giriş nasıl yapılır sorusunun yanıtı şöyle. Bilgisayarınızdan arama çubuğuna eba.gov.tr adresini girdikten sonra karşısına giriş sayfası çıkacak. Bu sayfanın sağ üst köşesindeki giriş linkini tıklayınca aşağıdaki sayfaya ulaşacaksınız. Bu safyadan Öğrenciye Şifre Verme linkini tıklayarak istenen bilgileri girmeniz durumunda eba şifresi edinmiş olacaksınız. MEB Eğitim Bilişim Ağı-EBA'dan TEOG sınavlarıyla ilgili tüm gelişmeleri takip edebilirsiniz. 


KAYNAK-MEMUR HABER

Editör: TE Bilisim