Sosyal medya, sırtında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüzüne benzeyen bir suretin bulunduğu tırtılla sallandı!

TAM ÖLDÜRECEKTİ Kİ...

Amerika'da yaşayan Robert Palmer adlı kişinin evibde karşılaştığı tırtılın sırtındaki 'insan yüzü'ne benzeyen çizgiler göreni şaşırtan cinsten... Palmer, tırtıl ile karşılaştığında atını suladığını, o an ani bir refleksle bastonuna uzanıp onu ezmek istediğini, fakat sonra tırtılı incelediğinde, hayvanın sırtındaki surata benzeyen deseni farkettiğini ve tırtılı öldürmekten vazgeçtiğini anlattı.

KILIÇDAROĞLU'NA BENZETTİLER

‘70’ime girmek üzereyim, ama daha önce sırtında insan yüzüyle bana bakan bir böcek görmemiştim’ diyen Palmer'ın bu böceği sosyal medyada paylaşması dünya çapında ilgi toplarken, Hürriyet Gazetesi’nden Emre Kızılkaya’nın bugünkü yazısında tırtılın sırtındaki yüz şeklinin Kılıçdaroğlu;'na benzediğini söylemesi sosyal medyayı bir kez daha salladı!

"AŞIRI SİYASETE MARUZ KALMANIN YAN ETKİSİ..."

Kızılkaya, yazısında bu benzerliği,  "ABD’de bulunan bir tırtılın sırtındaki ‘surat fotoğrafını’ CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na benzetmem, bu sıcaklarda aşırı siyasete maruz kalmamın bir yan etkisi olabilir."diyerek esprili bir dille karşıladı.

İşte o fotoğraf:

kilicdaroglu-tirtil.jpg

 

KAYNAK-İNTERNET HABER

Editör: TE Bilisim