Toya Bilişim ve Proje Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanlığı, geleceğin firması olma hedeflerine ilişkin Van’da ilk çalıştayını gerçekleştirdi.

 

Bir otel salonunda düzenlenen çalıştayın ilk oturumunda, birçok işletmeye yazılım, otomasyon ve projeler konusunda destek veren Toya Bilişim ve Proje Danışmanlığı, kurumsallaşma ve markalaşma yolunda 2030 stratejik hedeflerini açıkladı. Toplantıda konuşan Toya Bilişim ve Proje Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Bayram, Van genelinde yaklaşık 800 firmaya hizmet verdiklerini belirtti.

 

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yazılım ve danışmanlık konusunda geleceğin firması olmayı hedeflediklerini söyleyen Bayram, “Danışmanlık olarak Van, Adana ve Muş’ta şubeleri olan bir firmayız. Kurumsallaşma hedeflerimize ulaşmamız için ilk çalıştayımızı gerçekleştirdik. Bundan sonra 6 ayda bir bu şekilde çalıştay yapmayı planlıyoruz. Van’da kurulan bir firmayız ve şu anda alanında uzman 15 arkadaşımızla yolumuza devam ediyoruz. Van genelinde yaklaşık 800 firmaya hizmet vermekteyiz. Danışmanlık anlamında Van ve Muş’ta çok büyük projelere imza atmış bir firmayız. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yazılım ve danışmanlık konusunda geleceğin firması olmak istiyoruz. Van ve Muş’tan sonra Gaziantep’te de şube açmayı planlıyoruz" dedi. 

Editör: TE Bilisim