Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Double Tree By Hilton Otel arasında işbirliği protokolü imzalandı.

 

Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Double Tree By Hilton Otel arasında Kadın Konuk Evi ve Sevgi Evleri ile ilgili işbirliği Protokolü imzalandı. Protokolün amacı Kadın Konuk Ev’inde kalan kadınların üretime katkı sağlamak amacıyla yapmış oldukları el işlemelerinin tanıtımı, Sevgi Evleri’nde kalan çocukların sosyal bütünleşmeye dahil olmaları adına gençlik şöleni düzenlenmesi olarak açıklandı.

 

Kadın Konuk Evinde kalan kadınların üretmiş oldukları el işlerinin satışı sağlandıktan sonra tutanak karşılığında elde edilen gelirin Kadın Konuk Evi Müdürlüğüne teslim edilmesi sağlanması. Sevgi Evlerinde kalan çocukların hayallerinin yazılı olduğu zarfların asılması için otel içerisinde dilek ağacı oluşturulması. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Gençlik Şöleni düzenlenmesi. Kadın Konuk Evinde kalan kadınlar ve Sevgi Evlerinde kalan çocuklar için etkinliklerin düzenlenmesi hedeflendi.

 

Double Tree By Hilton Otel ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yürütülecek faaliyetlerde karşılıklı işbirliği ve yardımlaşmanın esasları ifade edildi. Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik ve Double Tree By Hilton Otel Genel Müdürü İrem Tinliangün yapılan bu işbirliğinden memnuniyetlerini dile getirdi.

Editör: TE Bilisim