Van AVM, Ramazan ayına yeni bir etkinlikle devam ediyor. Ünlü yemek yazarı ve şef Sahrap Soysal Ramazan’a özel söyleşide Van AVM ziyaretçileri ile bir araya gelecek. Ayrıca 25-26 ve 27 Mayıs tarihlerinde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan Avantaj Card sahipleri sürpriz hediye kazanma şansı yakalayacak.

 

Özel günlerin en gözde mekanı olmaya devam eden Van AVM, geçtiğimiz haftalarda Anneler Günü ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla hareketli anlar yaşadı. Van AVM, şimdi de Ramazan ayının gelişini yeni bir etkinlikle kutluyor. Televizyonun sevilen yüzü ünlü şef Sahrap Soysal, Van AVM’de sevenleriyle buluşacak. 27 Mayıs Pazar günü saat 15.30’da gerçekleşecek etkinlikte ünlü yemek yazarı ve şef Sahrap Soysal, mutfak sırlarını, Ramazan’a özel tariflerini ve yemek yapmanın püf noktalarını Van AVM ziyaretçileri ile paylaşacak.

 

Ramazan ayı Van AVM’de hediye zamanı

 

Van AVM Ramazan ayında da sürpriz hediyeler dağıtmaya devam ediyor. 25-26-27 Mayıs tarihlerinde 13.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek kampanyada, Avantaj Card sahipleri sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalayacak. Avantaj Card sahipleri, Van AVM’de kurulacak dev ekrandaki Ramazan davulu etrafında dönen hediyeleri, buton yardımıyla durdurarak kazanmaya çalışacak.

 

Etkinliğe, Van AVM’nin fırsatlarla dolu sadakat kartı Avantaj Card’ın sahipleri, aynı gün içinde toplamda 100 TL ve üzeri alışveriş yaparak katılabilecek.

Editör: TE Bilisim