Twitter üzerinden “#annemderki” hashtag’iyle düzenlenen yarışmaya katılanlar annelerinden en çok duydukları, klasikleşmiş sözleri paylaşıyor. “#VANAVM etiketini kullanan ve en çok dikkat çeken sözleri paylaşanları sürpriz hediyeler bekliyor.

 

VAN AVM, sosyal hayatı renklendirmeye devam ediyor. Dünya markası mağazaları, kafeleri ve şık restoranlarıyla kısa zamanda sadece Van’da değil, bölgede hayatı canlandıran VAN AVM, bu defa yaklaşan Anneler Günü’ne özel yarışmasıyla kenti hareketlendirdi. Twitter’da 28 Nisan’da başlayan yarışmaya isteyen herkes katılabiliyor. Yarışmaya katılanlar annelerinden en çok duydukları, klasikleşmiş sözleri “#annemderki” hashtag’iyle paylaşıyor. 8 Mayıs’a kadar devam edecek yarışmada “#VANAVM etiketini de kullanan ve en çok dikkat çeken sözleri paylaşanlar arasında 3 kişiyi sürpriz hediyeler bekliyor.

 

VAN AVM’den annelere değerli hediyeler

VAN AVM’nin Twitter’da düzenlediği yarışmada ilk üç sırayı alanlar anneleri için değerli hediyeler kazanacak. Yarışmada birincilik ödülü mikrodalga fırın, ikincilik ödülü tost makinesi ve üçüncülük ödülü blender olarak belirlendi. 

Editör: TE Bilisim