ŞEHRİVAN ÖZEL: ÖNDER ALTINAL -  Kanal D'nin sevilen dizilerinden Çocuklar Duymasının son bölümüne Van damga vurdu. Feyyaz Uçar'ın yer aldığı sahnede Van'ın tanıtımı yapıldı, 2011 depreminde yaşananlar yeniden hatırlatıldı.

 

Koyun Beşiktaşlı olan dizinin başrol oyuncularından Tamer Kadaradğlı'ya (Haluk), filmin kötü karakterini canlandıran Gülin İyigün (Tutku) tarafından doğum günü hediyesi verildi. Bu hediye bir dönemler Beşiktaş'a damga vuran Metin, Ali ve Feyyaz'ın videoları oldu. 

 

FEYYAZ UÇAR DAMGA VURDU

Haluk'un doğum günün kutlayan efsane üçlüden bir tanesi olan ve şu anda Van Büyükşehir Belediyespor'un başında yer alan Feyyaz Uçar, Van Gölü kenarında Haluk'un doğum günün kutladı.

 

VAN GÖLÜ, KAHVALTISI VE OTLU PEYNİRİ

Kutlmanın ardından konuşan Haluk filmde şu ifadeleri kullandı:

"Van'a teknik direktör olmuş. Helal olsun sana." "Sen Van'a gittin mi hiç" diye Tutku'ya soran Haluk "Gitmedim maalesef" cevabının ardından şunları söyledi: "Kesin gitmen lazım. Van Gölü'nün etrafında yürümen lazım, Van Kahvaltısı yapman lazım, otlu peynirinden yemen lazım. Bayılırsın."

 

İŞTE O SAHNELER:

 

 

"VAN ÜŞÜYORDU, BİZDE ÜŞÜDÜK"

Van depremine de değininen Haluk, "2011 yılında Van'da deprem olmuştu. İnönü Stadyumunda derbi maçının 65. dakikasında çıkardık üstümüzü soğuğu iliklerimize kadar htik. Van üşüyordu bizde üşüdük. Sonra atkı ve beremizi sahaya attık ki Van'a götürüp ihtiyacı olanlara versinler diye." İfadelerini kullandı.

 

Sahnenin devamında bir sonraki videoda ise Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman'da Haluk'un doğum gününü kutladı.

Editör: TE Bilisim