ŞEHRİVAN ÖZEL - Kentte uzun zamandır seyyar ile mücadele çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, bugün de şehir merkezinde seyyar satıcıları kaldırmak için müdahelede bulundu.

Vatandaşlardan ve esanflardan gelen şikayetleri değerlendiren ve kentin bir çok noktasındaki seyyar satıcıları kaldırmak için ciddi bir mücadele veren ekipler bugün şehrin merkezinde palalı, bıçaklı grupların saldırısına uğradı. Bir çok denetimde bizzat kendisi yer alan Zabıta Daire Başkanı Osman Sevinç'in bulunduğu ekibe bir grup saldırırken olaya polis müdahele etti.

Şehrivan Gazetesi'nin edindiği bilgiye göre olay şöyle yaşandı: Bayram ve öncesinde sıkı tedbirler alan Zabıta Darie Başkanlığı ekipleri ve bağlı zabıtalar gelen şikayetler üzerine bir kez daha bugün merkezde denetimlerde bulundu. Daire Başkanı Osman Sevinç ve beraberindeki ekip Cumhuriyet Caddesi'nde ızgaralar kuran ve rahatsızlık yaratan ekipleri uyarıda bulunmak için cadde üzerindeki ekipleri uyardı. Zabıtanın uyarısına sert tepki gösteren seyyar satıcılar pala ve bıçaklar ile ekiplere saldırdı. Büyüyen olaylara polisler müdahala etmek zorunda kalırken saldırına Daire Başkanı Osman Sevinç de yara aldı. Olayın ardından saldırganlardan şikayetçi olan Sevinç, tetkiklerin yapılması ve kontrollerin sağlanması amacıyla hastaneye götürüldü.

Güvenlik güçlerinin de müdahil olduğu olaylar kontrol altına alınırken, saldırganlar ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim