ŞEHRİVAN HABER - Van İl Sağlık Müdürü Ergün Yanmaz, Erciş ilçesinde yapımı devam eden 212 yatak kapasiteli Erciş Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

 

Van İl Sağlık Müdürü Ergün Yanmaz, geçtiğimiz günlerde Van’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından müjdesi verilen Erciş Devlet Hastanesi’ni inceledi. Yanmaz hastanenin hayata geçmesini Ercişli vatandaşın uzun süredir beklediğini söyledi. Yanmaz şu ifadelere yer verdi: “Tüm devlet büyüklerimizin gündeminde ve bizde takibindeyiz. Hastane inşaatındaki gecikmenin önüne geçilmesi için yüklenici firma yetkilileriyle gerekli görüşmeler yapıldı. Aksi halde yasal işlemler uygulanacaktır. 2017 yılı içerisinde hastanenin ilçe halkına hizmet vermeye başlaması için gerekli işlemleri hızla takip ediyoruz.”

 

 

YANMAZ: ÇALIŞMALARIMIZI YÜRÜTMEKTEYİZ

Hastanenin hızlı bir şekilde açılması için çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Yanmaz, “Erciş Van ilinin en büyük ilçesidir. Bu bakımda ilçede sağlık, başta olmak üzere kamu hizmetlerinin diğer ilçelere göre daha büyük boyutlarda verilmesi gerektiğini bilmekteyiz. Bizlerde bunun gayreti içeresindeyiz ve bilincindeyiz.

 

 

Bizlerde bugün burada il sağlık müdürlüğünde görevli personellerimizce ve teknik personelimiz tarafından hastane yapımındaki eksiklikler rapor edilerek Sağlık Bakanlığımız başta olmak üzere ilgili makamlara sunulmak üzere çalışmalarımızı yürütmekteyiz. İl sağlık müdürlüğü olarak bizlerde bu hastane yapımını biran önce bitmesini ve Erciş halkının hizmetine sunulmasını istiyoruz.” Dedi.

Editör: TE Bilisim