Van Emniyet Müdürlüğü tarafından 840 öğrenciye giyim yardımı yapıldı. 


Van Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler, İpekyolu ilçesindeki Karpuzalan Ortaokulunu ziyaret etti. Beraberinde getirdikleri kıyafetleri kendi elleriyle burada eğitim öğretim gören öğrencilere dağıtan polisler, onlarla yakından ilgilenmeyi de ihmal etmediler.
Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, çalışmaların Van Valiliği koordinatörlüğünde yürütüldüğü belirtilerek, “Birinci önceliği vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak olan İl Emniyet Müdürlüğümüz, diğer taraftan da insanları suça ve diğer olumsuzluklara sürükleyen nedenlerin ortadan kaldırılması için büyük ölçekli sosyal projeleri yürütmektedir.

Bu amaca yönelik olarak polis ve öğrenci kaynaşmasının sağlanması ve özellikle polisle ilgili bakış açılarının değişmesi, yaşanan topluma uyum gösterimlerine destek olmak, ileri ki yaşantılarında başarılı, ailesine ve çevresine saygılı yetişmelerine destek olmak amacıyla ilimiz İpekyolu ilçesinde bulunan Karpuzalan Ortaokulunda eğitim öğretim gören toplam 840 öğrenciye kıyafet yardımı yapılmıştır. Bu çalışmalar vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşamaları için atılan adımların başlangıcıdır. Bu tür sosyal proje, faaliyet ve etkinlikleri arttırarak sürdürmekte ve kalıcı hale getirmek hedefimizdir” denildi.

Editör: TE Bilisim