Fatih Belediyesi tarafından 5’incisi düzenlenen Sihirli Mikrofon Ödülleri yarışmasında Van’ı ve tüm bölgeyi bir üst turda temsil etme hakkı kazanan İlaç FM’e Vanlılardan ve Doğu Anadolu Bölgesi’nden www.sihirlimikrofon.org adresinden destek bekliyor. Şimdiye kadar büyük destek alan radyo birincilik için bekliyor.

 

EN İYİ YEREL RADYO YARIŞI...

Fatih Belediyesi tarafından düzenlenen radyoların ve radyocuların toplum hayatındaki varlıkları ve etkilerini gündeme getiren “Sihirli Mikrofon Ödülleri” yarışması ilk tur sonuçları açıklandı. Türkiye genelindeki tüm radyoların katıldığı yarışmanın ilk turda Van’dan yayın yapan İlaç FM EN İYİ YEREL RADYO kategorisinde Van’ı ve tüm bölgeyi temsil etme hakkını kazandı İkinci tur oylaması 07 Şubat 2017 Salı günü sona erecek. Oylama sonuçları ise 09 Şubat 2017 Perşembe günü açıklanacak. Zorlu Performans Sanatları merkezinde açıklanacak olan sonuçlar 360 TV ekranlarından da naklen yayınlanacak.

 

SONA YAKLAŞILDI

Yapılan bir açıklama ile destek isteyen İlaç Radyo yönetimi, yarışma ile ilgili olarak; "Türkiyedeki tüm radyoların katıldığı bu oylamada bir üst tura çıkmak için 2 gün gibi kısa bi sürede 2.000 den fazla oy almak gerekiyordu. Van da bu başarıyı ‘’İlaç Radyo’’ kazandı ve Van dahil tüm Bölgeyi en iyi yerel radyo kategorisinde ‘’İlaç Fm’’ temsil edecek... En iyi yerel radyo programı kategorisinde ise Van fm de Çiğdemle nağmeler, Erciş Star fm de ise Can Batmaz temsil edecek..." denildi. Açıklamada ayrıca; “Yarışmanın ilk gününden itibaren destek veren Vanlı dinleyicilerimizin desteklerini bu etapda da sürdüreceğine inanıyoruz. Van’ı ve Bölgemizi EN İYİ YEREL RADYO kategorisinde güçlü bir şekilde temsil etmeye talibiz. Vanlı dinleyicilerimizden isteğimiz 7 Şubat 2017 Salı günü saat 24.00’e kadar www.sihirlimikrofon.org adresinden İlaç FM radyomuza oy vererek sağlayacakları destek ile Türkiye’nin en iyileri arasındaki yerimizi almak ve Van’ın ismini en iyi şekilde üst sıralara taşımaktır” denilerek destek çağrısı yapıldı.

Editör: TE Bilisim