ŞEHRİVAN ÖZEL: ÖNDER ALTINAL - TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele Van Büyükşehir Belediyespor ligin ilk yarısında Ankara Demirspor’a konuk olmuş ve 1-1 berabere kalmıştı. Ankara’daki maçın ardından Van’a dönen takım pazar günü oynanacak Kırıkhanspor maçında kilitlendi.

 

Pazar günü oynanacak maça konsantre olan takımın yanı sıra kulüp yetkilileri ve Teknik Direktör Feyyaz Uçar’daki takımdaki eksiklerin tamamlanması için çalışıyor. Bu çalışmalar kapsamında Eskişehirspor’dan ve Beşiktaş’ın altyapısında yetişen 2 futbolcu ile anlaşma sağlandı. Bu isimlere Şehrivan ulaştı. İşte o 2 isim...

 

SERDAR YAZICI VANSPOR’DA

İkinci devrenin ortalarında 4 transfer yapan Van Büyükşehir Belediyespor, 2 yeni isimle daha anlaştı. Bu isimlerden bir tanesi Fenerbahçe’nin de U17 ve U18 takımlarından forma giyen Eskişehirsporlu Serdar Yazıcı. Yazıcı ile anlaşan kulüp, oyuncuyu yakın zamanda Van’a getirip imza atması bekleniyor.

 

 

SERDAR YAZICI KİMDİR?

Futbol hayatında Damlaspor’un altyapısında başlayan Yazıcı, Osmanlıspor, Fenerbahçe, Eskişehir, Bozuyükspor, Kızılcabölük, Tavşanlı, Diyarbekirspor, Karacabey gibi takımların alt yapı ve A takımlarında forma şansı buldu. 24 yaşındaki Yazıcı, stoper mevkiinde görev yapıyor.

 

DİĞER İSİMDE BEŞİKTAŞ ALTYAPISINDAN

Diğer isim ise, Beşiktaş'ın altyapısından yetişen Denizlisporlu Burak Yamaç olarak açıklandı. Servet Yenitürk Şehrivan aracılığı ile çıkladığı yeni transfer de Serdar Yazıcı ile birlikte yarın Van'da olacak.

 

 

KİMLER GİTTİ

Mehmet Fuat Gölbaşı

Volkan Pala

İsmail Erdoğan

Zafer Özden

 

KİMLER GELDİ

Gökhan Ünal

Cemal Doğu

Gökhan Çakır

Serdar Cansu

Serdar Yazıcı

Burak Yamaç

Editör: TE Bilisim